Weekendje Brugge

Brugge biedt zonder twijfel alles voor een onvergetelijke citytrip. De stad is even welbekend voor haar religieus en historisch erfgoed als voor haar culinaire kwaliteiten. Brugge draagt niet voor niets de titel van chocoladehoofdstad!

Alle bezienswaardigheden in de binnenstad zijn gemakkelijk te voet bereikbaar langs wandelstraten en romantische reien. Zelfs tijdens de winter ademt de stad met haar vele restaurantjes, cafés en winkels een warme gezelligheid uit.

 

Onze ligging


Bed & Breakfast Camelias is gevestigd in het prachtig gerenoveerd woonhuis van een oude siersmederij in een rustige woonwijk langs het Stadspark. Op korte wandelafstand ligt enerzijds het Concertgebouw en de uitgangsbuurt op ’t Zand en anderzijds de Markt en Burg met historische monumenten en musea.

Daartussenin bevinden zich de winkelstraten, waarvan sommige autovrij zijn. Eetgelegenheden zijn er meer dan genoeg in onze Bourgondische stad. Voor de culinaire fijnproever kunnen we alvast het nabijgelegen restaurant Guillaume aanraden.
  • Camelias B&B
    Beenhouwersstraat 30
    8000 BRUGGE
  • +32 (0) 477 525 346
  • info@camelias.be