Comfortabel overnachten in het romantische en pittoreske Brugge?


Bed & Breakfast Camelias is uw logeeradres voor rust en verwennerij.

We zijn gevestigd in een smaakvol gerenoveerd burgerhuis met aanpalende oude siersmederij. Het huis ligt in een rustige buurt van de binnenstad op korte wandelafstand van het historisch centrum en de winkelstraten.

De welbekende Markt en Burg met haar middeleeuwse monumenten of het moderne Concertgebouw; u stapt er van B&B Camelias zo naar toe.
 

Onze kamers met ontbijtbuffet


Al onze ontvangstruimtes en kamers zijn rookvrij en elegant ingericht met parket. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad of regendouche en toilet. Ze beschikken over een minibar, koffie/thee set, televisie en draadloos internet.

Wij serveren een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met een ruime keuze aan warme en koude gerechten en streeklekkernijen. U kan hiervan genieten in onze gezellige eet- en zitruimte, op uw kamer, of tijdens warme dagen op het terras dat uitgeeft op het nabijgelegen park.
 

Parkeren


Uw wagen kan u zowel in de straat met parkeerschijf als in de nabijgelegen ondergrondse parkeergarages Centrum-Zand, Zilverhof en Biekorf voor een tarief van 8,70 euro/24u parkeren.

 

Huisdieren


Huisdieren zijn welkom. We willen u er wel attent op maken dat één van de vaste bewoners van Bed & Breakfast Camelias een hond is.
  • Camelias B&B
    Beenhouwersstraat 30
    8000 BRUGGE
  • +32 (0) 477 525 346
  • info@camelias.be